Verwerking en beveiliging van persoonsgegevens

Wanneer u informatie vraagt over één of meer van de objecten op onze website, per telefoon of via het contactformulier van onze website, verwerken wij gegevens.

Wat willen wij van u weten?

Hieronder staat beschreven welke gegevens wij kunnen verwerken en wat wij daar mee doen:

Uw voornaam, achternaam en uw geslacht
Om u in onze verdere communicatie persoonlijk te kunnen aanspreken, gebruiken we graag uw persoonlijke gegevens. Deze zijn ook nodig om onze partners in Oostenrijk over uw interesse te kunnen informeren.

Adres en woonplaats
De meeste gegevens sturen wij u per e-mail op. Eventueel sturen wij sommige informatie per post.

Telefoonnummer
Soms hebben wij vragen over uw aanvraag. Uw telefoonnummer stellen we ter beschikking aan onze partners ter plekke om u te kunnen bereiken in geval dit nodig zou zijn.

Email
Uw emailadres hebben we nodig om u per mail te kunnen bereiken.

IP-adres
Op internet kijken we mogelijk naar uw IP-adres. Wij onthouden uw voorkeuren en om u een passend advies te kunnen geven.

Verder gebruiken wij uw gegevens voor het volgende:

Nieuwsbrieven
Wij versturen geen nieuwsbrieven.

Vordering gegevens
Soms gebruiken we gegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Onder omstandigheden zijn we verplicht persoonsgegevens door te geven aan bepaalde instanties. In verband met sanctiewetgeving kan het onder omstandigheden ook voorkomen dat wij uw gegevens moeten delen met bijvoorbeeld financiële instellingen.

Mochten persoonsgegevens buiten de Europese Unie worden verwerkt dan dient de toepasselijke wetgeving steeds te worden nageleefd en dienen passende maatregelen te worden genomen.

Contact, inzage, wijzigen of verwijderen gegevens

Op verzoek zullen wij u aangeven of en welke persoonsgegevens wij van u verwerken. U kunt deze gegevens altijd opvragen, verbeteren, aanvullen, of laten verwijderen.

Klachten

Mocht u een klacht hebben ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens dan kunt u zich ook richten tot de relevante overheidsautoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

Bewaartermijnen
We bewaren uw persoonsgegevens zo lang dat redelijkerwijs nodig is voor de doeleinden zoals beschreven in dit document. Op basis van onder meer wetgeving kan het echter nodig zijn dat wij gegevens langer bewaren.

Grondslagen
Op basis van wetgeving moeten wij aangeven welke zogenaamde grondslagen gebruikt worden bij de verwerking van uw persoonsgegevens. Daarbij wordt hoofdzakelijk gekeken naar de verwerking van gegevens op basis van 1) een overeenkomst, 2) in verband met een gerechtvaardigd belang van RJ Schwarte BV, 3) een gegeven toestemming en 4) in verband met een wettelijke plicht.

Uw gegevens gebruiken wij hoofdzakelijk in verband met een mogelijke verkoop ofwel een overeenkomst. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aanvullende contactmomenten en het registreren en analyseren van uw handelingen geschiedt in verband met een gerechtvaardigd belang.

Beveiliging gegevens
Wij maken gebruik van een beveiligde SSL-verbinding op de gehele website. Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte persoonsgegevens gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Cookie-beleid

Welk belang heeft u bij het plaatsen van cookies?
Wij streven ernaar dat u de contacten met ons en de website als plezierig ervaart. Cookies helpen deze ervaring op de website te verwezenlijken.

Alpen-Immo gebruikt cookies (en andere technieken, samen cookies genoemd) om websites te analyseren en deze gebruiksvriendelijker te maken. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in.

Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website op uw computer of andere apparatuur wordt geplaatst. Door het plaatsen van deze cookies kan Alpen-Immo u direct en in de toekomst beter van dienst zijn. Zowel Alpen-Immo als partijen waarmee wij samenwerken (bijv Google) kunnen cookies plaatsen op uw computer en andere apparaten. Alpen-Immo onderscheidt verschillende soorten cookies:

Functionele cookies worden gebruikt om het gebruikersgemak te bevorderen zodat u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw eenzelfde selectie hoeft te maken of in te loggen als u dat al eerder heeft gedaan.

Monitoring/Analytics cookies worden met name namens andere partijen geplaatst zoals Google Analytics. Hiermee kan Alpen-Immo het bezoekgedrag in kaart brengen en haar dienstverlening hierop aanpassen zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Kunt u cookies verwijderen?
U kunt altijd de cookies op uw apparaat verwijderen via uw browser. U kunt ook zelf bepalen of u cookies wilt accepteren. In de meeste webbrowsers worden cookies automatisch geaccepteerd. U kunt uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd. Graag wijzen wij u erop dat het uitzetten van cookies uw gebruik van websites kan beperken.

Alpen-Immo
Onder ‘Alpen-Immo’ wordt verstaan, RJ Schwarte BV, Droge Wijmersweg 5-102, 1693 HP Wervershoof. In dit kader kan het voorkomen dat uw gegevens gebruikt worden in verband met werkzaamheden door en onderzoeken van accountants of andere adviseurs.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Contactinformatie voor vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen, en of ons gevoerde privacy beleid nog voldoet aan de Nederlandse en Europese wetgeving. Als u vragen of opmerkingen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

RJ Schwarte BV, 
Droge Wijmersweg 5-102, 
1693 HP Wervershoof
info@Alpen-Immo.nl
+31623983041