Op zoek naar een makelaar? Oostenrijk heeft geen geheimen voor Alpen Immo!

Wilt u een tweede woning, appartement of chalet kopen of huren in Oostenrijk? En doet u dat liefst met behulp van een makelaar die Oostenrijk kent en weet waar u op moet letten? Dan is Alpen Immo de makelaar voor u!

Oostenrijk specialist: makelaar Alpen Immo

Makelaar Alpen Immo is actief op de Oostenrijkse onroerend goedmarkt in met name de regio’s Salzburgerland en Tirol. Deze Oostenrijkse regio’s zijn al jaren populair onder wintersporters uit Europa en zeker ook uit Nederland. Maar niet alleen is Oostenrijk in de winter populair: zomers kunt u er terecht voor prachtige wandelingen, watersport en lieflijke cultuurhistorische dorpjes en steden.

Inschakelen van een makelaar: advies bij het kopen van een woning

U kunt er natuurlijk voor kiezen zelf een woning in Oostenrijk aan te schaffen. Maar wat is nu de beste keuze in Oostenrijkse woningen voor u? Welke wet- en regelgeving geldt bij het kopen van een tweede woning (Hauptwohnsitz’ versus ‘Zweitwohnsitz’ of ‘Gewerbliche Nutzung’ )? En welke steden of dorpen zijn erg in trek of juist opkomend en interessant als investering? Makelaar Alpen Immo heeft het antwoord op deze vragen. Zowel door de jarenlange ervaring maar juist ook door het lokaal volgen van trends en ontwikkelingen in de Oostenrijkse onroerend goedmarkt.

Meer informatie over Alpen Immo als Oostenrijk makelaar?

Wilt u advies bij de aanschaf of huur van een woning in Oostenrijk? Makelaar Alpen Immo adviseert u graag en is met de vakkennis en opgedane ervaring in de Oostenrijkse markt uw ideale gids. Neem gerust contact met ons op!