U wilt graag een huis in Oostenrijk kopen?

Bent u zich ook aan het oriënteren omdat u graag een huis in Oostenrijk kopen wilt? Waar moet u allemaal aan denken? Welke regio’s zijn voor u interessant? Welke wet- en regelgeving is van toepassing? Hoe zit het met (ver)bouwmogelijkheden? En wat is het aanbod aan koophuizen, koopappartementen en koopchalets in Oostenrijk precies? Ongetwijfeld vragen die spelen in de oriënterende fase. Vragen waar Alpen Immo het antwoord op heeft!

Alpen Immo: goede gids als u een huis in Oostenrijk kopen wilt

Alpen Immo is dé makelaar gespecialiseerd in huizen in het Oostenrijkse Alpengebied. Met onze vakkennis en uitgebreide netwerk in de lokale markt, kunnen wij u zeer nauwkeurig adviseren. Op basis van uw wensen en verlangens denken wij graag met u mee, waarbij u uiteraard gebruik kunt maken van onze vakkennis en expertise.

Een Oostenrijks huis voor de wintersport en tijdens zomervakanties

Oostenrijk is een prachtig land met de juiste mix van natuur, cultuur en sportmogelijkheden. Vooral de wintersportgebieden in Oostenrijk zijn beroemd. Sommige Nederlanders kiezen ervoor zich definitief in Oostenrijk te vestigen. Echter, veel van onze klanten kiezen ervoor een huis in Oostenrijk te kopen om zelf tijdens de wintersport of zomervakantie gebruik van te maken. Dit is in de meeste gevallen alleen mogelijk als de woning de rest van het jaar wordt onderverhuurd (‘Hauptwohnsitz’ versus ‘Zweitwohnsitz’ of ‘Gewerbliche Nutzung’ ). Een goede verhuur opzetten kost echter tijd en middelen. Alpen Immo adviseert u graag over de lokale en internationale mogelijkheden in de verhuur van uw Oostenrijkse huis.

Meer informatie over een huis kopen in Oostenrijk?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden omdat u een huis in Oostenrijk kopen wilt? Met onze vakkennis en uitgebreide netwerk in de lokale markt adviseren wij u graag. Neem gerust contact met ons op!