Appartement Oostenrijk te koop: vraag en aanbod via Alpen Immo

Bent u ook op zoek naar een koop appartement in Oostenrijk? Als tweede woning of als investeringsobject? Alpen Immo is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van Oostenrijks onroerend goed. Oostenrijk is van oudsher een land waar Nederlanders graag op vakantie gaan, of dat nu in de winter of zomer is. Oostenrijk kent prachtige natuur, heeft een mooie culturele geschiedenis en is goed te bereizen vanuit Nederland.

Interessante wintersport regio’s voor Oostenrijkse koopappartementen

Vooral de Oostenrijkse regio Tirol is erg in trek als wintersportgebied. Dat is ook merkbaar aan het aanbod appartementen in Oostenrijk dat te koop staat in deze regio. Maar hoe weet u welk koopappartement aan uw wensen en eisen voldoet? Welke stad of welk dorp kiest u om een appartement te kopen? Wat zijn marktconforme prijzen? Wat komt er allemaal kijken bij het aanschaffen van een appartement in Oostenrijk als Nederlands burger? En wat doet u de rest van het jaar met uw appartement? Alpen Immo adviseert u graag over mogelijkheden, kansen en valkuilen. Zodat u precies weet waar u aan toe bent als u een appartement in Oostenrijk wilt kopen.

Huur of koopappartementen in Oostenrijk

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod appartementen in Oostenrijk dat te koop staat of te huur is? Bekijk hier onze selectie appartementen in Oostenrijk. Wist u trouwens dat Nederlandse burgers zich vrij kunnen vestigen in Oostenrijk om er te gaan wonen? Een vergunning is hiervoor niet nodig. Wel gelden in de meeste gevallen verplichtingen als u een appartement als tweede woning wilt kopen (Hauptwohnsitz’ versus ‘Zweitwohnsitz’ of ‘Gewerbliche Nutzung’ ). In de meeste gevallen bent u dan verplicht deze de rest van het jaar onder te verhuren. Verder heeft u een vergunning nodig als u het appartement wilt verbouwen. U kunt hiervoor terecht bij de lokale overheid in de regio.

Appartement Oostenrijk te koop: meer informatie

Alpen Immo kent de Oostenrijkse onroerend goedmarkt als geen ander en is u graag van dienst. Met onze vakkennis en uitgebreide netwerk in de markt zijn wij uw ideale gids. Neem gerust contact met ons op!