Appartement Oostenrijk kopen? Velen gingen u al voor!

Wilt u ook een appartement in Oostenrijk kopen? Veel Nederlanders hebben een warme band met Oostenrijk. Met zijn prachtige berglandschap met meren en weides is Oostenrijk zowel ‘s zomers als ’s winters een geweldige bestemming. Zo geweldig, dat veel Europeanen kiezen voor een tweede woning of appartement in Oostenrijk. En soms is de band zo innig, dat men besluit voorgoed te emigreren!

Appartement, chalet of andere woning kopen of juist huren

Waar moet u aan denken als u zich definitief in Oostenrijk wilt vestigen? Welke regio’s zijn juist geschikter om een vakantie appartement aan te schaffen? Welke wet- en regelgeving komt daarbij kijken (Hauptwohnsitz’ versus ‘Zweitwohnsitz’ of ‘Gewerbliche Nutzung’ )? En welke steden en dorpen zijn opkomend waarbij een appartement bij uitstek geschikt is als investeringsobject? Oostenrijk specialist Alpen Immo is als makelaar actief op de onroerend goedmarkt in voornamelijk Tirol en Salzburgerland. Wij staan u graag bij als u een appartement in Oostenrijk kopen wilt. Is een appartement uiteindelijk toch niet helemaal geschikt voor uw wensen en eisen? Dan heeft Alpen Immo nog vele andere woningen zoals chalets of vrijstaande panden in het aanbod. En blijkt een appartement kopen toch een te grote stap? Dan past huren wellicht beter bij uw situatie. Ook dan staat Alpen Immo graag voor u klaar!

Appartement Oostenrijk kopen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wilt u advies van een specialist bij het kopen van een appartement in Oostenrijk? Alpen Immo kent de Oostenrijkse onroerend goedmarkt goed. Met onze vakkennis en uitgebreide netwerk in de branche zijn wij uw ideale gids. Neem gerust contact met ons op!