Disclaimer

Waarborgen

De informatie op deze website is met een zo groot mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen wij niet  garanderen dat de verstrekte informatie zonder fouten of onjuistheden is. Wij kunnen op geen enkele wijze verantwoordelijk gehouden worden of aansprakelijk gesteld worden voor de volledigheid en de juistheid van de hier verstrekte informatie. Dus is ook iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor eventuele schaden of gevolgen, die door het gebruik van de aangeboden informatie kunnen ontstaan.

Links

Met de mogelijkheid door te kunnen klikken naar websites van derden willen wij u verdere interessante informatie beschikbaar stellen. Deze websites van derden vormen geen bestanddeel van ons eigen internet aanbod. Wij kunnen daarvan de inhoud niet beïnvloeden en nemen duidelijk afstand van de daarin aangeboden inhoud. Voor eventuele fouten c.q. voor een onvolledige actualiteit of bruikbaarheid van de inhoud nemen wij geen enkele verantwoording of aansprakelijkheid. Deze verklaring geldt voor alle links en verzameling van links, die er nu zijn of die er in de toekomst zullen zijn. Wanneer u op een website van een andere aanbieder, die u via onze website per link kan bezoeken,  informatie vindt  die in strijd is met de wet, wilt u ons daar dan attent opmaken, zodat wij de link van de  betreffende aanbieder kunnen onderzoeken.

Onderlinge verwijzingen 

Linken en verwijzen naar pagina’s van Alpen-Immo.nl mag altijd; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen. Wij stellen het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Bescherming van de gegevens

De bescherming van uw privé-zaken en uw persoonlijke gegevens wordt door ons zeer serieus genomen. Wanneer u ons per e-mail om informatie vraagt, zullen de daarbij meegestuurde gegevens alleen ter afwikkeling van de gestelde vraag gebruikt worden. Er worden geen e-mailadressen of andere informatie aan derden doorgegeven. Iedere e-mail wordt door ons met de grootste vertrouwelijkheid behandeld.

Copyrights

Op de inhoud van deze site rusten eigendomsrechten, waaronder in ieder geval begrepen moet worden auteursrecht, databankenrecht en merkenrecht. Het is niet toegestaan hetgeen u op deze site aantreft te exploiteren of te verveelvoudingen of anderszins te verhandelen zonder de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Alpen-Immo.nl